Zemiaková kaša patrí u nás medzi najobľúbenejšie prílohy, milujú ju deti, ale rovnako aj dospelí. Jednoducho k nám už neodmysliteľne patrí.

Overený recept na webe DobráKuchyňa.sk prináša aj tri overené tipy, ktoré urobia zemiakovú kašu dokonale chutnou. Vyskúšajte náš recept, už nebudete musieť použiť viac iný.

Tri tipy s ktorými bude zemiaková kaša dokonale chutná

Na prípravu dokonalej zemiakovej kaše je dôležité zvoliť ten správny druh zemiakov, a to také, ktoré sa po uvarení rozsypávajú, roztopené maslo a hlavne horúce mlieko.

  1. Ak chceme zemiakovú kašu ešte krémovejšiu, pridáme ďalšie maslo.
  2. Chceme zemiakovú kašu redšiu? Doplníme ešte mlieko.
  3. Maslo musí byť vždy roztopené a mlieko horúce, inak by sa kaša ochladila a stuhla.