Vynikajúca grilovaná krkovička. Minútka z bravčovej krkovičky, ktorú si obľúbite. Mäsko je šťavnaté a chutné, rýchly a jednoduchý obed, ale aj večera. Fantastická krkovička so značkou Ženy v meste.
Vynikajúca grilovaná krkovička - fotorecept kliknite
Kuchyňa portálu Ženy v meste vám dnes prináša novinku, rýchly a jednoduchý recept na šťavnaté grilované kúsky z bravčovej krkovičky. Skvelá pochúťka, ktorá je aj bez lepku, na prípravu potrebujete iba zopár minút. Skvelý recept, keď nechtete stráviť v kuchyni veľa času, prípravu zvládne ak každý začiatočník.
Kuchyňa portálu Ženy v meste má pre vás pripravených mnoho receptov z bravčového mäsa. Minútka z bravčového karé, srbské rebierko, bravčové rezančeky na prírodno, najlepšie obrátené rezne pečené v rúre, kotlíkový, ale aj klasický guláš, tradičná koložvárska kapusta, fantastická cigánska pečienka.
Ponuka je naozaj bohatá, stačí si iba vybrať najlepšie recepty z bravčového mäsa, recepty ako pripraviť jedlá z bravčového mäsa - kliknite
Milujete tie rýchle jedlá z panvice? Nech sa páči. Dnes sme si pre vás pripravili rýchlu pochúťku z bravčového mäsa. Najlepšie grilované rezančeky z krkovičky, ktoré sa oplatí vyskúšať.
Chutné mäsko, ktoré je voňavé po korení, výborná voľba do šalátov, k prívarkom, rôznym prílohám, obľúbeným omáčkam. Inšpirujte sa aj našou voľbou, grilovanou krkovičkou s restovanou cuketou na panvici. Varte s nami jednoducho a chutne, varte so značkou Ženy v meste.
Fantastický rýchly obed jednoduchá minútka z bravčového karé, ktorú si zamilujete
Rýchla a jednoduchá grilovaná krkovička, minútka z krkovičky
- Čas prípravy: 15 minút
- Počet porcií: 4
Rýchle grilované rezančeky z krkovičky - ingrediencie
na porciu rátame cca 150 g mäsa
- 600 g bravčová krkovička
- na marinádu mäsa: 5 polievkových lyžíc olivového oleja (oleja), mletá červená paprika (môže byť aj pálivá), soľ, mletá rasca, mleté čierne korenie, kurkuma (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo) alebo zmes iného obľúbeného korenia
![](/uploads/images/grilovana_krkovicka_3.jpg)
Vynikajúca grilovaná krkovička. Foto - Nela
Rýchle grilované rezančeky z krkovičky - postup receptu
- Bravčovú krkovičku umyjeme, osušíme, nakrájame na tenšie plátky (môžeme zakúpiť už hotové plátky), tie na rezančeky. K mäsu pridáme marinádu z oleja a korenia. Dobre premiešame a uložíme do chladu na jednu hodinu, najlepšie cez noc.
- Kvalitnejšiu panvicu rozohrejeme. Keď je rozpálená, pridáme marinované rezančeky z bravčovej krkovičky, ktoré si prudko opečieme - ugrilujeme z každej strany, pokiaľ nebudú mať červenkastú farbu. Keď sú opečené z každej strany, sú hotové.
- Grilované rezance z bravčovej krkovičky sú vynikajúce do obľúbených zeleninových šalátov, hodia sa k prívarkom, cukete, rôznym smotanovým i zeleninovým omáčkam. Vyskúšajte, budete milo prekvapení. Dokonalá fajnová bravčová krkovička.
Tip na záver: Milujete cesnak? Do olejovej marinády pridajte aj roztlačený cesnak, približne 3 ks, podľa obľuby. Zdravý cesnak bravčovú krkovičku nádherne doladí.
Dobrú chuť.
Vyskúšajte aj výborné rezance z bravčového karé na šťave