Bravčové rezance na šťave

  • Čas celkovej prípravy: 30 minút
  • Počet porcií: 5

Šťavnatý, chuťovo výborný a jednoduchý recept z bravčového mäsa, ktorý perfektne zapadá do kategórie jedál do hektického týždňa, kedy nemáte dostatok času ani energie chystať zložitú večeru či obed. Portál Ženy v meste vám dnes prináša bravčové karé v tvare rezancov na šťave, ktoré môžete servírovať k akejkoľvek prílohe, na ktorú máte v danom momente chuť. K mäsu pasuje ryža, opekané zemiaky či tenké hranolky (pokojne aj batátové), prípadne čerstvá zelenina alebo váš obľúbený šalát.

Samotná príprava bravčového je nesmierne jednoduchá. Stačí vám na ňu len 30 minút a z odporúčaného množstva ingrediencií nižšie vám rýchla večera alebo obed vyjde až na 5 porcií. Ideálna pochúťka v prípade, keď si chcete zvyšky odložiť aj na druhý deň alebo nasýtiť viac členov rodiny. Pochutia si totiž nielen dospelí, ale nepochybne aj deti. Vyskúšajte!

Veľa šťastia s chystaním rezancov a nech vám na záver chutia!

Inšpirujte sa aj týmto šťavnatým receptom nabudúce

Ingrediencie na bravčové rezance

  • 600 g bravčového karé
  • 1 väčšia cibuľa
  • 3 PL olivového oleja
  • Na dochutenie: Soľ, mleté čierne korenie, mletá červená sladká paprika, kurkuma (stačí málo) a drvená rasca
  • Na zahustenie: 5 PL kečupu alebo solamyl rozmiešaný vo vode
  • Na zjemnenie: Kúsok masla

Poslať ako nákupný zoznam na e-mail
O chvíľu vám príde váš nákupný zoznam.

Rezance z bravčového karé: Hlavná fotka 2

Rezance na prírodno z bravčového karé. Fotka - Nela

 

Kompletný recept na bravčové rezance nájdete v našej fotogalérií nižšie