Najlepšia marináda na kuracie mäso s horčicou, akú ste si kedy doma urobili. Vyskúšajte overený recept, ktorý vám pripomeniete chuť a vôňu letného grilovaného kuriatka. Pripravte si s nami najlepšiu marinádu na kuracie stehná.

Marináda na kuracie mäso, fotorecept - kliknite

Ak máte chuť pripomenúť si letné, voňavé, grilované časy v tomto chladnom období, stačí keď vyskúšate najlepšiu marinádu na pečené kurča.

Marináda je výborná a po zapečení kuriatka sa vám urobí chrumkavá kožtička.

Preto skúste podľa tohoto receptu si pripraviť tento jednoduchý recept.

  •  Čas prípravy (celkovo spolu): 45 minút
  •  Čas pečenia: 40 minút
  •  Počet porcií: 3

Máme pre vás aj fotorecept: Ako pripraviť kuracie stehná pečené v rúre

Ingrediencie na výbornú marinádu na kuracie stehná

(3 porcie)

  • 2 strúčiky - cesnak,
  • 2 polievkové lyžice - olivový olej,
  • 1 podľa chuti - mletá červená paprika,
  • 1 podľa chuti - korenie,
  • 2 polievkové lyžice - horčica,
  • 3 polievkové lyžice - kečup,
  • 3 ks - kuracie stehná,
  • 1 podľa chuti - majoránka,
  • 1 podľa chuti - soľ,
  • 1 podľa chuti - korenie na pečené kurča

Poslať ako nákupný zoznam na e-mail
O chvíľu vám príde váš nákupný zoznam.

Najlepšia marináda na pečené kurča, overený recept. Foto - Michaela

Postup receptu na marinádu na kuracie stehná

  1. Všetky pripravené ingrediencie si zmiešame - kečup, horčica, olivový olej, soľ, korenie, korenie na pečené kurča, červená paprika, vegeta, majoránka, cesnak.
  2. Do pripravenej zmesi vložíme kuracie stehná, premiešame a odložíme do chladničky, ideálne na noc.
  3. Dokonale marinované, odležané kuracie stehná už len dáme piecť do trúby a upečené podávame s ryžou.
  4. Vyskúšajte si pripraviť túto klasickú marinádu aj podľa nášho fotoreceptu - kliknite.

Želáme vám dobrú chuť!