Jednoduchý, sladučký a najlepší nepečený Cheesecake s mascarpone, rýchly recept. Sladučký dezert ulahodí nie len oku, ale aj jazyku. Cheesecaky sú proste super.

Nepečený cheesecake s mascarpone

Pripraviť si jednoduchý a rýchly nepečený cheesecake nemusí byť vôbec náročné. Tentoraz si ho s nami pripravte s mascarpone.

Potrebujete len šesť ingrediencií, 20 minút a tento sladučký cheescake bude hotový.

Hotový koláčik je najlepšie nechať čo najdlhšie schladiť. Ideálna doba je ho pripraviť večer, nechať cez noc v chladničke a na druhý deň podávať.

Skúste si podľa overeného receptu pripraviť tento nepečený dezert aj vy doma. Vychutná si ho skutočne každý. Garantujeme. Skúste aj recepty na ďalšie koláče na oslavu. Napríklad Oreo Cheeseacke, alebo venčeky. Tu je naša punčová torta. Alebo recept na nepečený čokoládový cheesecake. Tu je aj náš recept na kinder cheesecake.

  • Čas prípravy (celkovo spolu):
  • Čas tepelnej úpravy:
  • Počet porcií: 8

Máme pre vás aj recept na nepečený cheesecake s čučoriedkami podľa portálu Dobrá kuchyňa

Ingrediencie na cheesecake s mascarpone

(8 kúskov)

  • 150 g - šľahačková smotana,
  • 150 g - čokoláda,
  • 500 g - mascarpone,
  • 70 g - maslo,
  • 160 g - kinder čokoládky,
  • 300 g - oreo keksíky

Poslať ako nákupný zoznam na e-mail
O chvíľu vám príde váš nákupný zoznam.

Nepečený cheesecake s mascarpone, rýchly recept na výborný koláčik. Foto - Michaela

Postup receptu cheesecaku s mascarpone

  1. Korpus si pripravíme z rozmixovaných oreo keksíkov.
  2. Rozmixované keksíky zmiešame s rozpusteným maslom a dáme do tortovej formy, ktorú sme si vystlali pečiacim papierom.
  3. Plnku si pripravíme z mascarpone a z rozpustených kinder čokoládok. Čokoládky sme rozpúštali v mikrovlnke na 1 minúte.
  4. Pripravené ingrediencie rozšľaháme mixérom.
  5. Šľaháme pokiaľ sa nám ingrediencie nespoja.
  6. Vyšľahanú plnku natrieme na keksíkový korpus. Kým spravíme polevu, uložíme do chladničky.
  7. Polevu si pripravíme zmiešaním šľahačkovej smotany a čokolády. Šľahačku a čokoládu dáme rozpustiť do mikrovlnky a dobre miešame, kým sa ingrediencie nespoja. Keď sa zmes schladí, vlejeme ju na plnku.
  8. Hotový cheesecake je najlepšie nechať schladiť čo najdlhšie. Ideálne pripraviť večer, nechať cez noc v chladničke a ráno podávať.
  9. Vyskúšajte si pripraviť nepečený cheesecake s mascarpone aj podľa nášho fotoreceptu - kliknite.

Prajeme dobrú chuť! Skúste aj ako piecť dokonalý cheesecake