Fazuľová nátierka s tofu a bielym jogurtom

  • Čas prípravy: 5 minút
  • Počet porcií: 4-5

Hľadáte nátierku, ktorú si vychutnajú aj tí, ktorí mäso vo všeobecnosti neobľubujú alebo ho nemôžu konzumovať kvôli alergií? Máme pre vás jednoduchý a rýchly fotorecept na fazuľovú nátierku, pri ktorej sme namiesto mäsa použili tofu. Pomazánka je nielen plná živín a vlákniny pre lepšie trávenie, ale perfektne ladí s akoukoľvek príležitosťou - viete si ju pripraviť na raňajky, ako ľahšiu večeru, dokonca ňou zaujať počas rodinnej oslavy.

Nachystajte si so Ženami v meste túto skvelú pochúťku bez mäsa! Okrem fazule a tofu máte možnosť pridať do nátierky kyslú smotanu alebo pre ľahšiu verziu pomazánky biely jogurt. Voľba je na vás!

Nech vám predovšetkým nátierka chutí!

 

Máme pre vás aj túto zdravú alternatívu bez mäsa

 

Ingrediencie na fazuľovú pomazánku

  • 1 menšia konzerva sterilizovanej fazule / hrsť suchej fazule
  • 1 tofu (cca 150 g)
  • Kyslá smotana alebo biely jogurt (podľa vami preferovanej konzistencie nátierky)
  • 1 strúčik cesnaku (voliteľné)
  • 1 PL olivového oleja
  • Na dochutenie: Soľ, mleté čierne korenie, kurkuma a citrónová šťava (môžete si vybrať alebo pridať koreniny podľa seba)

Poslať ako nákupný zoznam na e-mail
O chvíľu vám príde váš nákupný zoznam.

 

Príprava fazuľovej nátierky bez mäsa s tofu. Fotka - Nela

 

Postup receptu na fazuľovú pomazánku nájdete v našej fotogalérií nižšie