Placky, sú jedným z najtradičnejších a najobľúbenejších jedál na Slovensku. Dávno si získali srdcia Slovákov svojou jednoduchosťou, všestrannosťou a výnimočnou chuťou.
Najjednoduchšia tarhoňa je vaječná cestovina, ktorú však nevaríme, ako iné druhy cestovín, ale dusíme. Presne ako ryžu.
Zápražka, alebo zátrepka do omáčky je tradičná technika zahusťovania omáček, polievok alebo gulášov, ktorá je často používaná v stredoeurópskej kuchyni.
Kráľovská krémová cesnaková polievka je luxusným variantom tradičnej cesnakovej polievky, ktorá je obľúbená pre svoju bohatú chuť a preto, že dokáže dokonale zohriať.
Táto jednoduchá zeleninová polievka so zemiakmi a mrazeným hráškom sa hodí do každej domácnosti. Vyskúšajte náš jednoduchý a rýchly recept na výbornú polievku.
Rozdiel medzi hladkou a polohrubou múkou spočíva vo veľkosti mletia pšeničných zŕn a v obsahu lepku, čo má výrazný vplyv na textúru a použitie v kuchyni.
Osvedčený recept, ako si pripraviť krém z medvedieho cesnaku, vás zaručene očarí svojou chuťou.
Tento jednoduchý recept na pastu z medvedieho cesnaku umožňuje efektívne využiť a uchovať jedinečnú chuť medvedieho cesnaku na dlhé obdobie.
Babkina držková polievka je tradičné slovenské jedlo, ktoré rozdeľuje ľudí na dve skupiny: tých, ktorí ju milujú, a tých, ktorí ju zatracujú. Ak patríte k tej prvej, tui je generáciami overený rodinný recept.
Táto polievka z medvedieho cesnaku bez smotany je naozaj dobrý nápad. Rozmixujte si v polievke jednoducho iba zeleninu na ktorú máte chuť.