Najlepšie domáce kávové zrná. Vynikajúci recept bez pečenia z dielne kuchyne portálu Ženy v meste. Chuť kávy a čokolády, dokonalé spojenie.

Najlepšie domáce kávové zrná - fotorecept kliknite

Domáce koláčiky bez pečenia sa tešia veľkej obľube. Sú jednoduché a rýchle na prípravu, sladkosti aj na poslednú chvíľu. Inšpirujte sa našou novinkou. Fantastické domáce kávové zrná so značkou Ženy v meste.

Milujete kávu? Kuchyňa portálu Ženy v meste pre vás pripravila recept bez pečenia na domáce kávové zrná. Vyskúšajte, neoľutujete. Chutia mňamkovo. Sladké kávové maškrtenie.

Pripravili sme pre vás skvelé marlenka guličky, recept z medových plátov

 

Vynikajúce domáce kávové zrná, recept bez pečenia

  • Čas prípravy: 30 minút
  • Množstvo: 80 kusov (podľa veľkosti)

 

 

 

Kávové zrná bez pečenia - ingrediencie

  • 500 g - BB puding
  • 250 g - práškový cukor
  • 250 g - maslo
  • 3 polievková lyžica - kokosový olej alebo olej
  • 100 ml - rum
  • 100 g - tmavá čokoláda
  • 5 kávová lyžička - káva mletá zrnková

Poslať ako nákupný zoznam na e-mail
Za chvíľu vám príde váš nákupný zoznam.

 

Najlepšie domáce kávové zrná. Foto - Nela

 

 Fantastické kávové zrná bez pečenia - postup receptu

  1. V tomto recepte BB puding nevaríme. Všetky suroviny (puding, maslo, práškový cukor, rum a kávu) dáme do misky, spracujeme cesto.
  2. Ak by bolo cesto tuhé, pridáme trošku rumu. Z cesta si urobíme valčeky, z ktorých narežeme rovnaké, spracujeme malé valčeky.
  3. Malé kávové valčeky ušúľame do tvaru zrna, ktoré potom v strede zatlačíme nožom alebo vareškou, aby mali vzhľad kávového zrna.
  4. Hotové kávové zrná ukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie alebo na mriežku. Čokoládovú polevu si roztopíme nad parou.
  5. Kávové zrná potierame čokoládovou polevou pierkom, aby sa celé pekne obalili. Dáme na chvíľu do chladu, tak ich potrieme ešte raz.
  6. A máme hotovo. Domáce kávové zrná sú prudko jedlé, vyzerajú tiež veľmi efektne. Prípravu zvládne aj každý začiatočník. Vyskúšajte.

Tip na záver: Kávové zrná skladujeme v chlade, najlepšie v dóze. Teplom čokoláda zmäkne. Také dobre vychladené chutia najlepšie.

Sladká kávová dobrota.

Jednoduchý recept obľúbené domáce kokosové guľky rafaelo