Mäsové guľky bez strúhanky s ryžou
Tip z nášho eshopu
- Čas celkovej prípravy: 50 minút
- Počet porcií: 8
Tradičné mäsové guľky, či už k paradajkovej omáčke, k ryži alebo k dusenej, sladkej aj kyslej kapuste sa pripravujú z mletého, bravčového alebo morčacieho mäsa. Portál Ženy v meste má pre vás novinku, kedy sú mäsové guľky chystané v zdravšej verzií a to bez strúhanky a úplne bez lepku. Taktiež sa pečú v rúre, čo celkovú prípravu nesmierne uľahčuje. Vyskúšajte náš fotorecept nižšie!
Nech sa vám zdravé mäsové guľky podaria! Želáme vám k nim dobrú chuť!
Nielen mäsové guľky v paradajkovej omáčke, ale aj
Ingrediencie k mäsovým guľkám
- 1kg bravčového / morčacieho mletého mäsa
- Hrnček ryže (250 ml)
- 2 vajcia
- 2 PL oleja
- 1 väčšia cibuľa
- 2-4 strúčiky cesnaku
- Na dochutenie: Soľ, drvená rasca, mleté čierne korenie a mletá červená paprika
Príprava mäsových guličiek bez lepku. Fotka - Nela