Mäsové guľky bez strúhanky s ryžou

  • Čas celkovej prípravy: 50 minút
  • Počet porcií:  8

Tradičné mäsové guľky, či už k paradajkovej omáčke, k ryži alebo k dusenej, sladkej aj kyslej kapuste sa pripravujú z mletého, bravčového alebo morčacieho mäsa. Portál Ženy v meste má pre vás novinku, kedy sú mäsové guľky chystané v zdravšej verzií a to bez strúhanky a úplne bez lepku. Taktiež sa pečú v rúre, čo celkovú prípravu nesmierne uľahčuje. Vyskúšajte náš fotorecept nižšie!

Nech sa vám zdravé mäsové guľky podaria! Želáme vám k nim dobrú chuť!

 

Nielen mäsové guľky v paradajkovej omáčke, ale aj

 

Ingrediencie k mäsovým guľkám

  • 1kg bravčového / morčacieho mletého mäsa
  • Hrnček ryže (250 ml)
  • 2 vajcia
  • 2 PL oleja
  • 1 väčšia cibuľa
  • 2-4 strúčiky cesnaku
  • Na dochutenie: Soľ, drvená rasca, mleté čierne korenie a mletá červená paprika

Poslať ako nákupný zoznam na e-mail
O chvíľu vám príde váš nákupný zoznam.

Príprava mäsových guličiek bez lepku. Fotka - Nela

 

Postup receptu na mäsové guľky bez lepku nájdete v našej fotogalérií nižšie