Údené mäso v cestíčku
Kombinácia údeného mäsa a cestíčka znie netradične, no napriek tomu ponúka chutný a šťavnatý výsledok po upečení v rúre. K tomu domáci chlieb s maslom, chren a kyslé uhorky a jednoduchý veľkonočný pokrm máte hotový!
Údené mäso nepochybne nesmie chýbať na sviatočnom veľkonočnom stole, presne ako hrudka, baba alebo sladké čokoládové vajíčka. Vyskúšajte si ho dnes pripraviť podľa našej fotogalérie nižšie! Okrem samotného údeného mäsa potrebujete len 3 ďalšie ingrediencie!
Máme pre vás aj recept do hocijakých sviatkov
Ingrediencie na pečené údené mäso
- 1kg údenej krkovičky, no ak vám neprekáža suchšie mäso, môže byť aj karé
- 250 g polohrubej múky
- 180 ml vody
- Olej
Príprava pečeného údeného mäsa v cestíčku. Foto - Lenka