Jednoduchých a zdravých polievok nie je nikdy dosť. Portál Ženy v meste vám prináša obľúbenú klasiku, s ktorou nie sú starosti a zachutí skutočne každému - brokolicová polievka s čerstvou mrkvou, zemiakmi a cestovinami. Ideálna pochúťka do hektického týždňa!
Odpoveď na otázku ako využiť pečené gaštany je naozaj rozmanitá. Môžete ich použiť ako teplú pochúťku na zahriatie počas chladných dní alebo ich pridať do sladkých a slaných jedál, alebo aj ako súčasť náplní do mäsa.
Nemusia byť iba odpad. Pripravte si doma pečené tekvicové jadierka a pridajte si ich do polievky, šalátu, alebo aj do jogurtu.
Recept na polievku z hokkaido tekvice a červenej šošovice kombinuje výživné ingrediencie s bohatou chuťou a jednoduchou prípravou. Polievka, ktorá zahreje, bude hotová do 30 minút.
Výborná fazuľová polievka s údeným mäsom a klobásou je nesmierne populárny recept. Hustá polievka, ktorá je vlastne aj kompletným hlavným jedlom, má množstvo fanúšikov.
Jednoduchá šošovicová polievka na kyslo bez smotany je naozaj nesmierne chutná polievka. Vyskúšajte tentoraz top recept od žien v meste.
Hokkaido krémová polievka so smotanou je fantastická nielen na jeseň. Vychutnajte si krémovú textúru a bohatú chuť tejto lahodnej polievky s našim receptom.
Klasická tekvicová polievka je rýchla a jednoduchá sezónna polievka, ktorá sa hodí ako teplá večera do sychravého počasia. Zahreje na pohľad aj chuťou a navyše je plná vitamínov.
Lúsková polievka na kyslo je tradičné jedlo, ktoré sa pripravuje z fazuľových lúskov. Kyslá je vďaka octu. Ide o tradičnú polievku známu vo viacerých častiach strednej a východnej Európy. A pre mňa aj spomienka na detstvo.
Výborná kyslá tekvicová polievka je zaujímavá kombináciou ingrediencií a chuti. Vyskúšajte rokmi overený recept od žien v meste a prirpavte si chutné tekvicovú polievku na kyslo so ženami v meste.