Cestoviny u nás letia, menia sa len omáčky, ingrediencie, zeleninu alebo dvojaký syr strieda mäso. Tentoraz sme kúpili čerstvý mladý špenát, paradajky a syr feta. Kombinácia, ktorá zaručene osvieži.

Ingrediencie:

cestoviny, trojfarebné alebo špaldové

4 veľké čerstvé paradajky

2 balíky mladého špenátu

zeleninový vývar

syr feta

3 cesnaky

olivový olej

soľ, korenie

Postup:

Na panvici rozohrejete olivový olej, pridáte nakrájané paradajky, posolíte a okoreníte. Po pár minutách pridáte zeleninový vývar a varíte, kým paradajky nezmäknú. Potom pridáte špenát a roztlačený cesnak a všetko zmiešate  uvarenými cestovinami. Na tanieri ozdobíte nadrobeným syrom feta. Dobrú chuť.

Prečítajte si aj Pirohy s čučoriedkami

Ďakujeme, že ste článok dočítali až do konca. V tejto chvíli už pripravujeme ďalší.

Spoplatnené s PlatbaMobilom.sk.