Niečo rýchle, ľahké a bez mäsa? Urobte si cestoviny s čerstvým špenátom, paradajkami a syrom feta. Osvedčený recept.

Cestoviny bez mäsa so špenátom, paradajkami a fetou - fotorecept kliknite

Cestoviny u nás letia, menia sa len omáčky, ingrediencie, zeleninu alebo dvojaký syr strieda mäso. Tentoraz sme kúpili čerstvý mladý špenát, paradajky a syr feta. Kombinácia, ktorá zaručene osvieži.

Vyskúšajte aj recept na najlepšie fliačky so sladkou kapustou. Tradičný recept

Cestoviny bez mäsa so špenátom, paradajkami a fetou - ingrediencie

  • cestoviny, trojfarebné alebo špaldové
  • 4 veľké čerstvé paradajky
  • 2 balíky mladého špenátu
  • zeleninový vývar
  • syr feta
  • 3 cesnaky
  • olivový olej
  • soľ, korenie

Cestoviny bez mäsa so špenátom, paradajkami a fetou. Foto - Miriam Zsilleová

Cestoviny bez mäsa so špenátom, paradajkami a fetou recept - postup

  1. Na panvici rozohrejete olivový olej, pridáte nakrájané paradajky, posolíte a okoreníte. Po pár minutách pridáte zeleninový vývar a varíte, kým paradajky nezmäknú.
  2. Potom pridáte špenát a roztlačený cesnak a všetko zmiešate  uvarenými cestovinami. Na tanieri ozdobíte nadrobeným syrom feta.

Dobrú chuť. 🍝

Vyskúšajte aj recept na rýchle a zdravé špagety