Tentoraz tu máme normálne palacinky z polohrubej múky, vyskúšaný recept z webu Ženy v meste. 

Normálne palacinky z polohrubej múky, fotorecept - kliknite

Palacinky som skúšala už asi na milión spôsobov. Väčšina z nich sa fajne vydarila. Avšak - klasika je klasika.

Obzvlášť, keď je človek niekde na chate, kde má iba základné suroviny. A tie postačia aj na klasické, dobré palacinky z polohrubej múky.

Vyskúšajte aj palacinky, tie najlepšie recepty 9x inak

 

Palacinky z polohrubej múky - ingrediencie

  • 300 mililitrov mlieka (1 väčší hrnček),
  • 250 mililitrov polohrubej múky (1 klasický hrnček),
  • 1 vajce,
  • 1 polievková lyžica cukru,
  • olej,

Poslať ako nákupný zoznam na e-mail
O chvíľu vám príde váš nákupný zoznam.

Vyskúšaný recept na normálne palacinky z polohrubej múky. Foto - Jaja

Palacinky z polohrubej múky, úplne normálne - postup receptu

  1. Všetky suroviny okrem oleja si poriadne zmixujeme na palacinkové cesto.
  2. Na panvicu pridáme olej, necháme ho rozpáliť a pridáme časť cesta tak, aby pokrylo celú plochu panvice. Opečieme si palacinku z oboch strán na miernom stupni.
  3. Na palacinku si dáme oblohu podľa vlastných preferencií - nutella, domáci lekvár, tvaroh, šľahačka, ovocie….fantázii sa medze nekladú.

Dobrú chuť!

Vyskúšajte aj recept na výborné klasické hrnčekové palacinky