Najlepšie kuracie rezne v cestíčku so syrom nie sú na prípravu náročné. Chuť kuracích rezňov so syrom v cestíčku podľa vyskúšaného receptu ocení naozaj každý.

Kuracie rezne v cestíčku so syrom, vyskúšaný recept

Nebaví vás už klasika v podobe vyprážaných rezňov v trojobale? Skúste to inak. Máme pre vás recept na kuracie rezne v cestíčku so syrom, ktoré si zamilujete. Jednoduchý recept, ktorý dokáže pripraviť každý. Nie je to naozaj nijaký problém.

Kuracie mäso je na našich stoloch klasika. Obľúbené je pre svoju dostupnosť aj pre jeho nenáročnú prípravu. Vyskúšajte namiesto klasických rezňov urobiť jemné šťavnaté kuracie rezne s obľúbeným syrom.

Tento recept je jednoduchý aj na ingrediencie. Okrem kuracieho mäsa a vajec je potrebné vlastne už len korenie. A jarná cibuľka ako tajná ingrediencia. Využite našu možnosť a pošlite si nákupný zoznam na svoj email.

A potom už len dobrú chuť. Ale ak by ste si chceli urobiť kuracie rezne na prírodno, tu je recept webu DobráKuchyňa.sk. Prípadne si skúste pripraviť domácu tatarku. Nesmieme samozrejme zabudnúť ani na vyprážaný syr so šunkou. Skúste aj náš článok aká múka na trojobal.

Ingrediencie na prípravu kuracích rezňov v syrovom cestíčku

(na 2 - 5 porcií)

  • 2 väčšie kúsky kuracích pŕs
  • 5 vajec
  • 1 polievková lyžica sójovej omáčky
  • 1 jarná cibuľka 
  • 1 plná hrsť obľúbeného nastrúhaného syru
  • 1 kávová lyžička červenej mletej papriky
  • 3 polievkové lyžice bravčovej masti, alebo oleja
  • 2 PL Solamylu
  • čierne korenie mleté a soľ podľa chuti

Poslať ako nákupný zoznam na e-mail
O chvíľu vám príde váš nákupný zoznam.

 

Postup receptu na kuracie rezne v cestíčku so syrom

1. Kuracie prsia narežeme na pásiky, tvrdý syr nastrúhame na hrubo a jarnú cibuľku nakrájame nadrobno.


 

2. Vajíčka rozšľaháme, pridáme korenie, solamyl, sójovú omáčku a cibuľku a všetko zmiešame. Necháme odstáť pár minút. Pridáme syr a kuracie kúsky, poriadne premiešame a necháme odstáť v chladničke hodinu. (môžeme nechať aj cez noc).


 

3. Na panvici rozohrejeme bravčovú masť alebo olej, naberačkou naberieme mäso a vytvoríme rezne, ktoré smažíme z oboch strán do zlatista.


 

Dobrú chuť. Podávame napríklad so zemiakovým šalátom, ryžou alebo zemiakmi. Ale veď to viete. :)